Wintertijd is Droomtijd

Droomcafé Deventer en Innersight Counseling bieden
winterse excursies door dromenland

De winter komt dichterbij, buiten wordt het kouder en sneller donker, de kortste dag nadert en het is nog lang wachten tot het licht weer gaat toenemen. Wachten? Ja, eigenlijk wel. Niet alleen de aarde is ingedut, ook wij trekken naar binnen, om met een dikke deken bij een knappend haardvuur en warm kaarslicht weg te dromen. Dromen? Jawel. Dit is immers de tijd van winterslaap en pauze, terugkijken en vooruitblikken. De naderende winter en de donkere dagen lenen zich daar heel goed voor. Daarom biedt Francisca te Brake van het Deventer Droomcafé speciaal droomwerk aan op 10 en 17 december en op 7 en 28 januari 2018.  Judith Egberts van Innersight Counseling te Zwolle, biedt een stiltewandeling aan op 23 december.

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Meestal zijn we ons daar niet van bewust. We beseffen meestal ook niet dat het onbewuste voor het merendeel ons doen en laten bepaalt. Juist daarom is het belangrijk naar je dromen te luisteren. Als we de taal van onze dromen leren verstaan, kunnen we de droomkracht en enorme wijsheid van dromen toepassen in ons dagelijks leven. Dit werkt helend, inspirerend en versterkend. Francisca te Brake en Judith Egberts zijn de professionele gidsen tijdens deze winterse excursies door dromenland. Alle nachtelijke reizigers, die de winter als bijzondere droomtijd willen ervaren, zijn daarbij welkom.

 

Dreamscape, into the dream, nov. 2017, mixed media

 

De donkere dagen brengen je meestal bijzondere dromen. Tijdens een droomexcursie ontsteken we het licht en ontmoeten we onze dromen, die vanuit het donker naar ons toekomen. De winterperiode leent zich heel goed voor het verkennen en raadplegen van je innerlijke droomwereld en de boodschappen, die daar verstopt liggen. Deze boodschappen zijn echter vaak moeilijk te vinden en lastig te ontcijferen, dat is een hele kunst.
Francisca en Judith zijn professionele en ervaren droomwerkers. Zij begeleiden je in het communiceren met je dromen en het vertalen van de droomsymboliek naar je dagelijkse leven. Je bent van harte welkom met of zonder dromen bij een of meerdere van de volgende activiteiten:

Activiteiten en data:
10 en 17 dec. 2017 van 14 tot 16.00 uur:
Deventer Droomcafé, droomwerk bij en met Francisca.
Thema: Persona en Labyrinth.
23 december 2017 van 13.00 – 14.30 uur:
Stiltewandeling bij en met Judith, ‘Zandhove Bos’ te Zwolle.
7 en 28 jan 2018 van 14 tot 17 uur:
Deventer Droomcafe, droomwerk bij en met Francisca.
Thema: van binnen naar buiten: ‘Renew Jor-self’

Inhoudelijke en praktische informatie over de activiteiten van het Deventer Droomcafé en Innersight Counseling vindt je de komende tijd op:

-Francisca te Brake, Shelter36, Deventer Droomcafé:
shelter36.nl/droom/www.facebook.com/Shelter36/
-Judith Egberts, Zwolle, Innersight Counseling, Droomyoga:
www.innersight.nl
– de agenda van de VSD website: http://www.droomvereniging.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.