Recensies

Hieronder enkele recente recensies van mensen, die droomwerk bij mij hebben gevolgd of nog volgen. 
Zou jij ook een recensie willen schrijven, dan kan dat via de optie 'reacties' onderaan deze pagina. Je kunt je recensie ook mailen aan Friejorself@gmail.com. 
Alvast bedankt! Francis(ca)

RECENSIES 2024

Ik heb bewondering voor jouw manier van werken en de wijze waarop je verticale vragen stelt om de ander steeds dieper mee te nemen. Het geeft me een perspectief voor mezelf, dankjewel. 
Ik ben dankbaar dat jouw Droomwerk op mijn pad is gekomen. 
Het brengt me dichter bij mijn onbewuste en leert me zo meer bewustzijn van mijn patronen, dat wat er in de schaduw leeft en mijn maskers. 

Femke

Ik heb het tweede deel gekeken en vind het, net als het eerste deel, interessant en ook verhelderend. 
Ik ga de opname zeker nog een keer bekijken, want ik merk dat het me helpt in mijn Droomwerk proces. 

Femke


RECENSIES 2023 

Met veel aandacht en concentratie weet Francis je mee te nemen, dieper je droom(flard) in! Hierdoor ontvouwt de droom haar schoonheid, het onbekende of een eigen boodschap. Maar ook zonder droom weet zij -met dezelfde methodiek- groter inzicht te geven in een lastige situatie. Mysterieuze droombeelden zijn bij haar in veilige handen!

Anca

ik wil je graag vertellen dat ik tot nu toe van de behandelde dromen genoten heb. De uitgewerkte dromen geven mij een nieuw bewustzijn wat een langzaam groeiproces is en zijn weg verder aan het vinden is in het dag-bewustzijn. Het blijkt dat op deze manier werken met dromen een grote impact heeft… ik ben je daar zeer erkentelijk en dankbaar voor.

Veel succes met de voortgang droomwerken gewenst. Graag blijf ik op de hoogte van weer nieuwe activiteit over droomwerk.

Dory 

Het droomwerk bij Francis heeft mij verdieping, inspiratie en bewustzijn gegeven. Francis haar kundige manier van begeleiden zorgt ervoor dat je op subtiele manier het droomveld betreedt en daardoor meer inzicht en bewustzijn krijgt op levens thema’s middels dromen. Zij kan goed onderscheiden wanneer het hoofd er zich mee wil bemoeien en brengt je dan weer terug naar de ervaring 

Ook als een ander een droom uitwerkt, ben je deel van het proces en dat vond ik bijzonder om te voelen en ervaren. Ik beveel Francis van harte aan.

Annebeth

Vorige week een droomsessie gedaan bij Francis. Elke keer verrassend hoe zij me via een paar droomflarden, die ik mij herinner, in contact weet te brengen met wat ik ervaar als de stem van mijn ziel. Wat die te vertellen heeft, is echt de moeite van het luisteren waard!

Anneke, 2023

2 reacties

  1. Met veel aandacht en concentratie weet Francis je mee te nemen, dieper je droom(flard) in! Hierdoor ontvouwt de droom haar schoonheid, het onbekende of een eigen boodschap. Maar ook zonder droom weet zij -met dezelfde methodiek- groter inzicht te geven in een lastige situatie. Mysterieuze droombeelden zijn bij haar in veilige handen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.