19 okt.: Droomcafé Deventer, creatief droomwerk (leren) toepassen op je eigen dromen.

Ben jij nieuwsgierig wat je dromen je te vertellen hebben? Wil je je verborgen talenten ontdekken? Ben je op zoek naar heling of zingeving? Heb je repeterende dromen of nachtmerries? Heb je een doel, een wens of wil je inspiratie opdoen?

Wees dan welkom in het Deventer Droomcafé. Hier worden dromen getapt en gedronken, ze borrelen op en helpen je op weg. Geïnspireerd, gesterkt en vervuld van inzicht keer je daarna weer huiswaarts.

 

img4

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Als we de taal van onze dromen leren verstaan, kunnen we de droomkracht en enorme wijsheid van dromen toepassen in ons dagelijks leven. Dit werkt helend, inspirerend en versterkend. In het Droomcafé leer je creatieve methodes op je eigen dromen toe te passen en zo te communiceren met de droombron. Van daaruit kun je de vertaalslag (leren) maken naar je dagelijks leven, werk en relaties en blijkt je droom een wijze gids.

Het Deventer Droomcafé is elke maand geopend (tot nu toe op een woensdag of vrijdag).

De volgende bijeenkomst van het Deventer Droomcafé is op woensdag 19 oktober van 18.30 – 20.30 uur. Als je wilt ben je een kwartier eerder van harte welkom voor thee of koffie met wat lekkers. Voor introducees en nieuwkomers bestaat de mogelijkheid voor 12,50 deel te nemen.

Bedoeld voor: Beginnende of gevorderde dromers en droomwerkers, die met hun eigen dromen willen (leren) werken.
Kosten: € 12, 50,- , zonder strippenkaart 15,-
Locatie: Middelweg 36, Deventer
Aanmelding bij: Francisca te Brake, 0570-636235/06-40930970/ friejorself@gmail.com

 

Het Droomcafé wordt begeleid door Francisca te Brake, professioneel droomwerker, healer en kunstenaar. Er wordt in kleine groepen gewerkt van max. 5 personen. Heb je interesse om deel te nemen? Ken je anderen, die interesse hebben? Geef dan je aanmelding door via friejorself@gmail.com of telefonisch: 0570-636235/06-40930970. Via dit mailadres en telefoonnummer kun je uiteraard ook met je vragen terecht of informatie opvragen.

Graag tot ziens in het Deventer Droomcafé

http://shelter36.nl/shelter/dromen.htm

www.pact23.com

https://www.facebook.com/Shelter36/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.