Deel je dromen bij Shelter36

ONLINE DROOMWERK bij SHELTER36

Vanaf 6 september gaat het online droomwerken weer van start onder begeleiding van Francis te Brake. Je eigen dromen vormen daarbij het uitgangspunt, maar ook zonder dromen ben je van harte welkom. We werken in groepsverband met max. 6 deelnemers. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

We werken 2-wekelijks op woensdagavond. Het droomwerk is voor degene, die willen leren van hun dromen, hun dromen wensen te delen, interesse hebben in droomwerk, of reeds gevorderd zijn en verdieping zoeken.

Francis gidst en begeleidt de deelnemers bij het droomwerk, waarbij gefocust wordt op enkele dromen, die ingebracht worden. We verdiepen ons in bepaalde aspecten van de droom, door in de droom terug te keren. De deelnemers blijven tijdens het droomwerk actief betrokken op de droom, die ingebracht wordt. Zo ontstaat er een band met de droom, de dromer en het droombewustzijn, wat een krachtige en ondersteunende uitwerking heeft. Je bent ook welkom als je geen droom wilt inbrengen, of nog moeite hebt je dromen te onthouden. De ervaring leert dat het dromen geactiveerd wordt door deel te nemen aan de droomgroep. 

Gevorderde dromers kunnen zich (indien gewenst) naast de 2-wekelijkse bijeenkomsten richten op specifieke droomwerk-oefeningen of zich verdiepen in een thema onder begeleiding van Francis te Brake.

We werken op basis van enkele richtlijnen, die je kunt vinden via de volgende link: http://shelter36.nl/wat-je-kan-helpen-en-ondesteunen-bij-droomwerk/

Praktische informatie

Wanneer: vanaf 6 september van 19.00 tot 21.30 uur.
Kosten: € 9,- (v.a. 3 bijeenkomsten) of € 12,- (minder dan 3 bijeenkomsten) per keer.

We werken via Skype. Skype kun je gratis installeren (in geval van het droomwerk graag op PC of laptop) en gebruiken. Als deelnemer krijg je een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen.

Aanmelden graag via friejorself@gmail.com.

Info droomwerk Shelter36:

Droomwerk is een manier of werkwijze om met de droombron te communiceren. Bij de term ‘droombron’ kun je denken aan een bron in het onbewuste, die de dromen voortbrengt. De taal van dromen is eigenlijk de taal van je ziel, de taal die diep van binnen komt en verbonden is met je persoonlijke en het collectieve onbewuste. De taal van dromen kun je beschouwen als een soort geheime taal, die je dient te decoderen. Het gaat er bij droomwerk om deze taal te leren verstaan en te vertalen naar je eigen leven. Ook helpt het droomwerk ons de informatie en de richting, die gewezen wordt, uit de droom te filteren. Er worden praktische oefeningen en methodes aangereikt om je daarin te begeleiden. Zo komt er een proces op gang waarbij zelfkennis en bewustzijn worden bevorderd en verdiept. Dromen zijn wat dat betreft bijzonder interessant, maar het  vraagt dus ook aandacht en commitment van je. 

‘Het contact met het onbewuste (waar de dromen wonen) betekent een reis naar binnen, die vol is van avontuur, potentie en wijsheid. Verdieping, inspiratie en empowerment zijn voor mij centrale thema’s binnen het werken met dromen.’

Gedurende de afgelopen jaren heeft het droomwerk, zoals ik dat uitdraag, zich ontwikkeld tot een in-depth werkwijze, waarbij o.a. aspecten van de diepte-psychologie, Embodied Imagination, het sjamanisme, Rebalancing lichaamswerk, het boeddhisme en de westerse filosofie voorkomen. Bewustzijn en zelfkennis trainen, deze verdiepen en het belichamen van elementen uit de droom, gaan daarbij hand in hand. Ook vindt er kennisoverdracht plaats.

Voor wie

Shelter36 droomwerk en droomsessies zijn geschikt voor beginnende en gevorderde dromers en droomwerkers, die willen leren (van) dromen, die met hun eigen dromen willen (leren) werken en verder voor alle dromers, die de basis willen leggen voor droomwerk en hun persoonlijke reis, of deze willen verdiepen.

Wanneer niet

Droomwerken in een groep is niet geschikt als er sprake is van contra-indicatie: dit kan o.a. het geval zijn bij ernstige ziekte of verslavingen, ernstige psychische problemen, een traumatische gebeurtenis, een stoornis, e.d. Droomwerken tijdens een individueel live consult kan dan soms wel. Neem bij twijfel gerust even contact op.

Meer informatie over mij en het droomwerk, zoals ik het aanbied, kun je vinden op:  http://shelter36.nl/info-consulten-contact/  http://shelter36.nl/droomwerk-shelter36 en http://shelter36.nl/droomwerk-deel-2/

en op de website van de VSD: https://www.droomvereniging.nl/blogs/alle-artikelen/francisca-te-brake

Ik wens je alvast veel inzicht en inspiratie toe en hoop je binnenkort online te ontmoeten.

After sunset, your dreams will show your true colours

Francisca te Brake, Deventer, friejorself@gmail.com, 06-40930970

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.