De kracht van droomwerk

DE KRACHT VAN je DROMEN ontdekken

Wie wil dat nou niet? Meer energie, een inspirerend en creatief leven, inzicht in de zaken waar je steeds weer tegenaan loopt? Dromen kennen geen censuur, zij vertegenwoordigen een autonome dimensie, die van grote betekenis en invloed is op ons leven. In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Meestal zijn we ons daar niet van bewust. Dromen leren verstaan, betekent inzicht verkrijgen over disbalans, eventuele klachten, problemen en levensvragen. Het betekent echter ook zicht krijgen op verborgen talenten, verlangens en creatieve potentie. De droombron als hulpkracht inzetten en leren van haar oneindige wijsheid, kortom: je onbewuste vermogens aanspreken en toepassen op situaties in je dagelijkse leven, daar draait het om bij droomwerk. Bij Shelter36 kun je hier veilig en creatief op inzetten.

DE BOODSCHAP ONTRAFELEN
Iedereen droomt, maar niet iedereen herinnert zich de droom bij het ontwaken. Tijdens het slapen is het onbewuste actief en schenkt ons een wonderlijke, fantasierijke wereld, waar vaak belangrijke en waardevolle informatie in schuilt. Ik begeleid mensen als droomtolk en gids om de boodschap, die de droom wil geven, te ontrafelen. Als ingang gebruik ik een (flard van een) droom die je zelf inbrengt en je je nog goed voor de geest kunt halen. Heb je moeite om je dromen te onthouden, dan volstaat een actuele situatie, die je raakt, een wens of klacht. Deze nemen we dan als uitgangspunt, het droombewustzijn blijft namelijk actief, ook overdag, het is de kunst daarmee in contact te treden en de symbolische taal te (leren) doorgronden. Door zo met dromen te werken zal je vermogen om dromen te onthouden toenemen. Daarnaast kun je bij mij terecht voor tips en adviezen om dromen beter te onthouden. Tijdens een droomconsult begeleid ik je als droomgids op een ontdekkingsreis naar de betekenis van de droom, het beeld of de klacht. De betekenis uit zich namelijk in een vreemde, symbolische taal. Vaak is dit een boodschap die een richting geeft, inzicht geeft, of hulp wil bieden inzake klachten, vragen over zingeving, verlangens, problemen die telkens terugkeren etc. Uiteindelijk is het van belang dat je zelf tot inzicht komt en dan ook weet dat het echt van jou is. Je zult ontdekken welke boodschap de droom voor je heeft en hoe je de droomkracht kunt benutten in je dagelijkse leven. Dat is het mooie van werken met dromen: als de boodschap wordt ontrafeld, ga je naar huis met een praktisch resultaat. Zo verbind je je droomleven met de dagelijkse realiteit en kunnen dromen je leven verrijken of helen. Soms kan 1 sessie voldoende zijn, soms zijn er meerdere sessies (2 a 3) nodig.

OVER MIJZELF
Mijn naam is Francis te Brake, als kind was ik al gefascineerd door dromen en sindsdien heb ik me daar verder in verdiept, alsook meerdere opleidingen en trainingen gevolgd. Info daarover vind je op pagina http://shelter36.nl/info-consulten-contact/

Voel je welkom je dromen te delen en van daaruit je leven te verrijken, wat gewond is te helen en inspiratie op te doen. Je kunt in mijn praktijk terecht voor:

  • Individuele droomconsulten en droomwerk
  • Tips en adviezen om dromen te onthouden
  • Droomcoaching voor hoogsensitieve personen
  • Droomwerk in groepsverband (max.6 pers.)

Contact:
Droomstudio Shelter36
Francis te Brake
Middelweg 36, Deventer
Friejorself@gmail.com 0570-636235/06-40930970