Info droomwerk consulten

OVER MIJZELF
Mijn naam is Francis(ca) te Brake. Als kind was ik al gefascineerd door dromen en sindsdien heb ik me daar verder in verdiept, alsook (naast mijn studie en bronnenonderzoek) meerdere opleidingen en trainingen gevolgd, waar je verderop over kunt lezen. Ik ben vanaf 1994 zowel op het vlak van heling als theater en (performance)kunst actief geweest.

Mijn focus ligt sinds 2016 vooral bij het droomwerk, het begeleiden van deelnemers bij hun dromen en bij het proces dat met droomwerk op gang komt. Verder zet ik in op onderzoek en schrijf ik columns en artikelen over kunst, dromen, droomwerk, waarbij hier en daar overlappingen met Cultuurwetenschappen te vinden zijn. Zie ook http://shelter36.nl/columns/

Wat de kunst betreft ligt mijn actuele focus op mixed media en fotografie. Ik verwijs naar mijn website Pact23.com, plus blog Pact23.blogspot.com, waar veel van mijn werk en updates te vinden zijn.

Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd met betrekking tot lichaamswerk (Rebalancing), healing, sjamanisme, (o.a. Elske van Tuil) Voice Dialogue (o.a. bij Elly te Brake), Transforming dialogue (P. Dellensen en T. Fairfax), stemwerk (o.a. Betty Post), theater en regie-cursussen in Zwolle en Arnhem, ‘Circle of Fools’ (Frankie Anderson) Mijn kunstopleiding heb ik gevolgd bij Artez-Enschede en SFG-Luzern/CH. Op het gebied van droomwerk betreft het Jungiaanse droomanalyse, (na de propedeuse), Droomwerk jaartraining (Hannah van der Borst en Aad van Ouwerkerk), Imaginatie-technieken (Jan Taal) en Embodied Imagination (Robert Bosnak). Bij Robert Bosnak en Jill Fischer volg ik in 2023 een indepth-training E.I. Verder volg ik modules bij de OU aan de faculteit voor Cultuurwetenschappen, waaronder filosofie en ethiek.

Voel je welkom je dromen te delen en van daaruit je leven te verrijken, wat gewond is te helen en inspiratie op te doen. Je kunt in mijn praktijk terecht voor:

  • Individuele droomconsulten en droomwerk, zie bijgaande flyer
  • Tips en adviezen om dromen te onthouden
  • Droomcoaching voor hoogsensitieve personen
  • Droomwerk in groepsverband (max.6 pers.)

Contact:
Droomstudio Shelter36
Francis te Brake
Middelweg 36, Deventer
Friejorself@gmail.com

0570-636235/06-40930970