Info droomwerk consulten

OVER MIJZELF
Mijn naam is Francis(ca) te Brake. Als kind was ik al gefascineerd door dromen en sindsdien heb ik me daar verder in verdiept, alsook (naast mijn studie en bronnenonderzoek) opleidingen en trainingen gevolgd, waar je verderop over kunt lezen. Ik ben vanaf 1994 zowel op het vlak van dromen en droomwerk als theater en (performance)kunst actief geweest. Raakvlakken tussen dromen en kunst zijn er legio. Deze vindt je dan ook in meerdere teksten en columns op deze website. Ik nodig je daarom uit de tijd te nemen om door de website te bladeren.

Focus

Mijn focus ligt sinds 2016 vooral bij het droomwerk, het begeleiden van deelnemers bij hun dromen en bij het proces dat met droomwerk op gang komt. Verder zet ik in op onderzoek en schrijf ik columns en artikelen over dromen en droomwerk, waarbij hier en daar overlappingen met kunst en Cultuurwetenschappen te vinden zijn. Zie ook http://shelter36.nl/columns/

Wat de kunst betreft ligt mijn actuele focus op mixed media en fotografie. Ik verwijs naar mijn website Pact23.com, plus blog Pact23.blogspot.com, waar veel van mijn werk en updates te vinden zijn.

Opleidingen, trainingen

Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd met betrekking tot lichaamswerk (Rebalancing), healing, sjamanisme, (o.a. Elske van Tuil) Voice Dialogue (o.a. bij Elly te Brake), Transforming dialogue (P. Dellensen en T. Fairfax), stemwerk (o.a. Betty Post), theater en regie-cursussen in Zwolle en Arnhem, ‘Circle of Fools’ (Frankie Anderson), Adem en koude training, Fundamentals en Advanced training (Wim Hof). Mijn kunstopleiding heb ik gevolgd bij Artez-Enschede en Schule für Gestaltung-Luzern/CH. Op het gebied van droomwerk betreft het Jungiaanse droomanalyse, (na de propedeuse aan het Jungiaans Instituut), Droomwerk jaartraining (Hannah van der Borst en Aad van Ouwerkerk), Imaginatie-technieken (Jan Taal) en Embodied Imagination (Robert Bosnak). Bij Robert Bosnak en Jill Fischer volgde ik in 2023 een indepth-training E.I. Verder volg ik modules bij de OU aan de faculteit voor Cultuurwetenschappen, waaronder filosofie en ethiek.

Fotografie: Rob Boon-RBBN

Voel je welkom je dromen te delen en van daaruit je leven te verrijken, wat gewond is te helen en inspiratie op te doen. Je kunt in mijn praktijk terecht voor individuele consulten, training en supervisie:

  • Individuele droomconsulten en droomwerk, zie bijgaande flyer
  • Professionele begeleiding bij nachtmerries en schokkende dromen.
  • Droomconsulten voor hoogsensitieve personen
  • Workshops en cursussen
  • Droomwerk voor 2 tallen (op basis van het door mij ontwikkelde format voor 2-tallen)
  • Supervisie

Tarieven

Individuele sessie, 1e afspraak incl. intake 60,- (incl.BTW)90 min.
Individuele sessie, vanaf 2e afspraak 50,- (incl.BTW)60 min.
Supervisie vanaf 4 pers. Elke volgende deelnemer betaalt €17,50 (*)Vanaf 70,-
120 min.
Overige activiteiten Zie ‘Activiteiten’
(*Het betreft een vanaf prijs. Voor zzp-ers, bedrijven en organisaties gelden andere tarieven. Laat het gerust even weten, als u nadere informatie wenst).

Ik werk steeds meer online, zodat ook mensen op afstand mee kunnen doen. Ik beschik echter over een prachtige praktijkruimte, dus live afspreken is ook mogelijk.

Annuleren
Een afgesproken individuele sessie dient 48 uur van te voren te worden afgemeld. Meld je je later af, dan wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Voor supervisie en overige activiteiten gelden andere richtlijnen.

Contact:
Droomstudio Shelter36
Francisca te Brake
Middelweg 36, Deventer
Friejorself@gmail.com

0570-636235/06-40930970