Introductie dromen en droomwerk, 10 mei te Deventer

INTRODUCTIE DROMEN EN DROOMWERK 

Bij dromen en droomwerk maak ik gebruik van creatieve methodes, waarbij deelnemers leren om vrijer te worden in het contact met hun dromen en van daaruit in hun expressie en keuzes. Verborgen potentieel en talenten kunnen zo ook ontdekt en ontwikkeld worden. Bij expressie denk ik aan alle vormen en manieren van expressie, die je als individu wilt toepassen. Dit hoeft geen creatieve of kunstzinnige uiting te zijn, eerder is het een organisch gegroeide of spontane uitdrukking van iets wat de droom jou aanreikte. Zo kan het bijv. zijn dat je een brief besluit te schrijven aan iemand, dat je heel hard met een deur gaat slaan, of een bos bloemen koopt voor jezelf. Het kan zijn dat je dikke klodders verf op het strakke behang gooit, je oude serviesgoed weggeeft, of een kitten gaat halen uit het asiel. Kijk en voel goed wat er wil gebeuren, of wat je juist zou willen laten. Neem het WAAR met je dromen, ga de samenwerking ermee aan. Soms besluit je n.a.v. je droom iets te doen wat je nog nooit gedaan had, de droom reikte je iets aan vanuit je onbewuste, iets wat je nog niet kende van jezelf, wat je verrassend en spannend vindt. Er gaat hoe dan ook een nieuwe wereld voor je open.

 

Mixed-media, A4-formaat, 2013
Droomvis in kleurenrijk

 

Daarom geef ik graag een introductie. Om je over die wereld te vertellen, dat andere leven, dat tot nu toe verborgen was, maar te waardevol en boeiend om niet te verkennen.

WELKOM bij de introductie op 10 mei aan de Middelweg te Deventer. We beginnen om 10 uur. Aanmelden via friejorself@gmail.com. Voor info en vragen, bel: 0570-636235/06-40930970. Mailen mag ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.