Deventer Droomcafé lanceert droomwerk-format op 14 juni a.s.

Het contact met het onbewuste, waar de dromen wonen, betekent een reis naar binnen, die vol is van avontuur, pure potentie en wijsheid. Verbeelding, bezieling en ‘empowerment’ zijn voor mij centrale thema’s binnen het werken met dromen.

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Als je de taal van je dromen leert verstaan, kun je de droomkracht en enorme wijsheid van je dromen toepassen in je dagelijkse leven en bij alle uitdagingen, die op je pad komen. Dit werkt helend, inspirerend en versterkend.

 

into the dream

 

Vanaf 14 juni a.s. kun je in het Droomcafé (leren) werken met een droomwerkformat. Francisca heeft zowel voor gevorderden als beginners (die een introductie hebben gevolgd) een format ontwikkeld. Heb je zin om kennis te maken met dit droom-format, of ben je zover dat je de droomwereld op dieper niveau wilt verkennen? Kom dan op 14 juni a.s. naar het Deventer Droomcafé. Hier worden dromen getapt en gedronken, ze borrelen op en helpen je op weg. Geïnspireerd en vervuld van inzicht keer je daarna weer huiswaarts.
Tijdens het Droomcafé van 14 juni wordt het droomwerk-format geïntroduceerd en toegelicht door Francisca te Brake. Zij is professioneel droomwerker, lichaamswerker en kunstenaar.

 

Praktische informatie:

Bedoeld voor:
Dromers, die meer bewustzijn willen over hun dromen en verdieping zoeken in hun persoonlijk proces en uitdagingen. Beginnende droomwerkers kunnen het beste eerst een droomwerk-introductie volgen.

Datum: Woensdag 14 juni 2017, 18.30-20.30 uur, (kan iets uitlopen i.v.m. introductie format)

Kosten: € 10,-  incl. kopje koffie of thee met wat lekkers.

Locatie: Middelweg 36, Deventer.
Aanmelding via: friejorself@gmail.com of Facebook.
www.facebook.com/events/1729280860695872

Graag tot ziens op 14 juni a.s. bij het Droomcafé
Francisca

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.