Dromen van een ijsberg

Droomwerk is een fascinerende en creatieve manier om het bewustwordingsproces te activeren en te ondersteunen. Er zijn echter legio mogelijkheden om dit te doen. Ik kies voor droomwerk, omdat dromen heel puur zijn en zich niet laten beperken of beteugelen door ons ‘bewuste ik’ en conditioneringen, die daarmee gepaard gaan. Dromen nemen geen blad voor de mond, ze zijn authentiek en direct, (in hun energie); het betreft een soort onafhankelijke bron, die op zichzelf staat, van waaruit de signalen naar de oppervlakte van ons bewustzijn komen. Deze signalen worden voor ons waarneembaar via de dromen en de droomervaring.

Droomwerken is een kunst, het gaat om de communicatie en het contact met de Ziel, dat wat verborgen is onder de waterspiegel en oneindige dieptes kent.

Omdat het een heel complex thema betreft, wil ik -voor degene die er meer over wil weten- via meerdere berichtjes en illustraties informatie en toelichting geven. Ik begin met de ijsberg. Zie illustratie.

IJsberg 4,nov.2016

Als je vragen of wensen hebt of ergens tegenaan loopt met je dromen (bijvoorbeeld tegen een ijsberg) laat het me gerust weten,
want …….
De kunst van droomwerken staat centraal bij Shelter36.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.