Deventer Droomcafé op 25 maart. Gratis voor nieuwe deelnemers!

Haal het beste uit jezelf met droomwerk

Ben je dol op dromen of heb je er juist moeite mee? Wil je er om uiteenlopende redenen mee (leren) werken en tot inzicht komen? Wil je de inzichten (leren) toepassen in je dagelijkse leven en bij alle uitdagingen, die op je pad komen?
Wees dan welkom in het Deventer Droomcafé. Hier worden dromen getapt en gedronken, ze borrelen op en helpen je op weg. Geïnspireerd, gesterkt en vervuld van inzicht keer je daarna weer huiswaarts.

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door.
Als we de taal van onze dromen leren verstaan, kunnen we de droomkracht en enorme wijsheid van dromen toepassen in ons dagelijks leven. Dit werkt helend, inspirerend en versterkend.
In het Droomcafé hebben we aandacht voor de dromen die je meeneemt. Je bent echter ook welkom als je je dromen nog niet onthoudt.

 

 Zijn manen, 2018

 

Het Droomcafé is maandelijks te bezoeken, de bijeenkomsten duren 2,5 uur. Nieuwe deelnemers hebben gratis entree. Daarna zijn de kosten 15,- per keer, tenzij je over een strippenkaart beschikt.

Het Droomcafé wordt begeleid door Francisca te Brake, professioneel droomwerker, lichaamswerker en kunstenares. Zij werkt met kleine groepjes van max. 6 personen.

Bedoeld voor: Beginnende of gevorderde dromers en droomwerkers, die met hun eigen dromen willen (leren) werken.
Datum en tijdstip: Zondag 25 maart van 14-16.30 u.
Kosten: nieuwe deelnemers gratis; met strippenkaart: 10,-; zonder strippenkaart: 15,-
Locatie: Middelweg 36, Deventer

Aanmelding bij: Francisca te Brake, 06-40930970/ friejorself@gmail.com

 

Graag tot ziens op 25 maart in het Droomcafé

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.