COVID-19 en droomwerk

Ten tijde van crisis of ingrijpende gebeurtenissen kun je het leven als een (nare) droom ervaren.
Als kunstenaar en droomwerker ben ik gewend op verschillende manieren uitdrukking te geven aan mijn dromen. Juist als het een nare droom betreft, kan er veel potentie achter schuil gaan. Door uitdrukking te geven aan mijn dromen, activeer ik het onbewuste. Dat is eigenlijk wat er ook gebeurt, als ik op andere manieren met maken bezig ben. Ik tune in op het onbewuste en er vindt een wisselwerking plaats. Dromen gaan voor je werken en de potentie die erin verborgen ligt komt aan de oppervlakte. Dit is de magie van droomwerken, althans zoals ik het ervaar.

Uit onderstaande titel blijkt dat het om de schaduw gaat, die ik wens te transformeren. Dit kun je echter pas doen, als je beseft de eigenaar te zijn. Dat is waar het niet alleen bij droomwerk, maar ook in mijn kunst en performances om draait.

Veel inspiratie gewenst.

Pact23.com
Shelter36.nl

Tags: art; mixed media; cats; jumping; night; shadow; stars; dream; Pact23; dreamwork; Shelter36; owning; eigenaarschap; transformatie; onbewuste; potentie; verborgen; magie; wisselwerking; activeren; expressie; kleurrijk; dromen;

Own your Shadow, mixed media, pact23.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.