Kerstgeschenken op 17 dec. in het Droomcafé

Winterse reizigers en dromen, welkom

‌Vaak keren bepaalde patronen terug in je leven, of heb je terugkerende dromen, die je bezighouden. Soms gaan de patronen en/of  je dromen gepaard met angst of verdriet, weerstand of verbazing. Hoe dan ook gebeurt er iets met je. Door met je dromen te werken, kom je er vaak achter dat het eigenlijk niet is wat jij dacht dat het is. Het is dan ook zo dat we het ‘denken’ en onze ratio bij droomwerk niet echt kunnen gebruiken. Deze leer je als het ware tijdelijk te parkeren, je leert heel anders te werken, namelijk meer met je rechterhersenhelft en met de ogen dicht.

In deze donkere tijd kijken we echter niet alleen naar binnen, maar ook terug. We gaan dieper door op de zaken, waar je klaar mee bent, wat niet meer voor je werkt of overbodig geworden is.
winter dreaming, III, dec
                                                                         winter dreaming, dec.2017, mixed media
We hebben het vaak over loslaten, ook daar gaan we naar kijken. Want, was is loslaten nu eigenlijk? Wat laat je dan precies los? Hoe zinvol is dat? heb je nog andere opties? Vaak blijkt dat er toch nader onderzoek nodig is, voordat je zover bent. Soms blijkt zelfs dat je dat, wat je los wou laten, eerst weer tot je moet nemen.
Dromen helpen je daarbij. Dromen laten je precies zien waar je staat, wat actueel is voor jou en wat je met bepaalde situaties of delen van jezelf aan moet. Ook kun je er door droomwerk achter komen wat zinvol is op dat moment, wat de mogelijkheden zijn, of welke richting de beste is. Je krijgt dus steeds meer van jezelf te weten en vaak is dat een grote verrassing, eigenlijk een groot geschenk, telkens weer. Zelfs een nachtmerrie is een geschenk, al heeft het een andere verpakking. Dankzij en met droomwerk kun je geblokkeerde energie vrijmaken, verborgen talenten ontdekken, wat je los wilt laten, transformeren, of het juiste moment bepalen waarop het klaar is. Jouw droom weet het, echt waar.
Deze maand leent zich helemaal voor het uitpakken van geschenken, vindt je niet ook??
Daarom heet ik je van harte welkom op 17 december a.s. Dan is het Droomcafe open van 14-16 uur.
Graag tijdig aanmelden via friejorself@gmail.com

Praktische informatie:

Data + tijdstip:  10 en 17 december 2017 van 14-16 uur

Locatie:              Middelweg 36, Deventer

Voor wie:           Allen, die interesse hebben

Kosten:              €10,- (richtprijs)

Door wie:          Francisca te Brake, professioneel droomwerker, lichaamswerker en kunstenaar.

Aanmelden:      06-40930970/friejorself@gmail.com (graag tijdig aanmelden)

Website:           www.Shelter36.nl ,  www.facebook.com/Shelter36

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.