Presentatie Joeltijd en Heilige Nachten op video

Vorig jaar hebben Anneke van Tricht en ik een presentatie gegeven over de 12 Heilige nachten. Hier zijn video-opnames van gemaakt. de video-opnames zijn te bekijken via de volgende links:

https://www.youtube.com/watch?v=bPw0KZ_jf7o&t=26s

Tijdens de presentatie vertellen we over de 12 Heilige Nachten en de Joeltijd, haar oorsprong, inhoud en achtergronden. Ook is deze presentatie waardevol voor mensen, die zich op een bijzondere manier met deze donkere en inspirerende periode wensen te verbinden. Anneke en ik hebben namelijk een pakket samengesteld voor de liefhebbers, die op creatieve wijze en met hun dromen aan de slag willen gaan tijdens deze periode van de 12 Heilige nachten. Door de video-opnames te bekijken, kom je erachter hoe het werkt. Meedoen is niet alleen inspirerend en boeiend, je voelt je ook verbonden met de andere deelnemers. Bovendien kun je op afstand deelnemen, aangezien het pakket via de mail verzonden wordt. Kortom: waar je ook woont, voel je welkom en vrij om deel te nemen.

Heb je interesse in het 12 HN pakket, mail dan je naam en adres naar anneke@vlinderziel.nl onder vermelding van ‘Heilige Nachten’. De kosten van het pakket bedragen 15,- . Heb je vorig jaar deelgenomen en wil je dit jaar weer meedoen? Stuur dan een mailtje naar hetzelfde adres, waarin je dat vermeldt. Je kunt dan je pakket van vorig jaar opnieuw gebruiken.

Graag tot ziens bij de 12 Heilige Nachten,

Francis te Brake en Anneke van Tricht
http://shelter36.nl/shelter/dromen.htm
http://shelter36.nl/droom/

https://vlinderziel.email-provider.nl/web/w7rzoeuvct/ydf5oknf0l/viyndtc8zk/oecykyujsi

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.