Activiteiten Shelter36-droomwerk

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Meestal zijn we ons daar niet van bewust. We beseffen meestal ook niet dat het onbewuste voor het merendeel ons doen en laten bepaalt. Juist daarom is het belangrijk naar je dromen te luisteren. Als we de taal van onze dromen leren verstaan, kunnen we de inspiratie, creatieve pracht en wijsheid van dromen toepassen in ons dagelijks leven. Dit werkt helend, inspirerend en versterkend. Ook de zogenaamde saaie dromen of slechts één droombeeld kunnen leiden tot een avontuurlijke reis. Daarom biedt Francisca te Brake van Shelter36 Droomstudio boeiende en inspirerende online workshops aan in de komende periode. Alle nachtelijke reizigers, die voor, tijdens of na hun vakantie een bijzondere droomtijd willen ervaren, zijn daarbij van harte welkom. PS: Je bent welkom met of zonder dromen.

Francisca te Brake is de professionele gids tijdens deze excursies door dromenland. Tijdens een droomexcursie ontsteken we het licht om je innerlijke droomwereld te verkennen en de boodschappen, die daar verstopt liggen te raadplegen. Francisca begeleidt je in het communiceren met je dromen en het vertalen van de bijzondere droom-taal en symboliek naar je dagelijkse leven. Informatie over Francisca te Brake en de Shelter36 Droomstudio vindt je op : https://shelter36.nl/droomwerk-shelter36/, https://shelter36.nl/info-consulten-contact/, https://www.facebook.com/Shelter36/

Onder dit tabblad vindt je de nodige informatie per activiteit en zullen ook updates geplaatst worden. Alvast veel inspiratie en avontuur gewenst.