Recensies

Hieronder enkele recente recensies van mensen die droomwerk bij mij hebben gevolgd of nog volgen. 
Zou je een recensie willen toevoegen, mail deze dan aan Friejorself@gmail.com
Alvast bedankt! Francis(ca)


RECENSIES 2023 

ik wil je graag vertellen dat ik tot nu toe van de behandelde dromen genoten heb. De uitgewerkte dromen geven mij een nieuw bewustzijn wat een langzaam groeiproces is en zijn weg verder aan het vinden is in het dag-bewustzijn. Het blijkt dat op deze manier werken met dromen een grote impact heeft… ik ben je daar zeer erkentelijk en dankbaar voor.

Veel succes met de voortgang droomwerken gewenst. Graag blijf ik op de hoogte van weer nieuwe activiteit over droomwerk.

Dory 

Het droomwerk bij Francis heeft mij verdieping, inspiratie en bewustzijn gegeven. Francis haar kundige manier van begeleiden zorgt ervoor dat je op subtiele manier het droomveld betreedt en daardoor meer inzicht en bewustzijn krijgt op levens thema’s middels dromen. Zij kan goed onderscheiden wanneer het hoofd er zich mee wil bemoeien en brengt je dan weer terug naar de ervaring 

Ook als een ander een droom uitwerkt, ben je deel van het proces en dat vond ik bijzonder om te voelen en ervaren. Ik beveel Francis van harte aan.

Annebeth

Vorige week een droomsessie gedaan bij Francis. Elke keer verrassend hoe zij me via een paar droomflarden, die ik mij herinner, in contact weet te brengen met wat ik ervaar als de stem van mijn ziel. Wat die te vertellen heeft, is echt de moeite van het luisteren waard!

Anneke, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.