Droomwerk voor 2-tallen

Zelf droomwerk toepassen waar en wanneer je maar wilt

Ben je een actieve dromer of spoorzoeker en wil je graag uitwisselen met andere dromers? Ben je bekend met droomwerk, maar zoek je een nieuwe uitdaging? Heb je je altijd laten begeleiden en gidsen en wil je deze skills zelf ontwikkelen? Wil je zelf droomwerk-technieken leren toepassen?

Introductie-bijeenkomst

Als je antwoord op één of meer van de vragen ‘ja’ is, meldt je dan aan voor de introductie-bijeenkomst over het droomwerken in 2-tallen. Deze is live op 28 januari te Deventer en online op 14 februari 2024.

Toelichting

Francis te Brake heeft na jarenlange training, studie en ervaring een format ontwikkeld, die geschikt is voor 2 tallen om thuis of online mee te werken. Je kunt dus op locatie of online met je eigen droomwerk-partner afspreken. Die partner mag je zelf voordragen, maar kan ook een andere deelnemer zijn, die zich aanmeldt. Je leert het droomwerk in de praktijk te brengen, maar ook leer je om iemand anders te gidsen.

Doel

Het doel van droomwerken is om te (leren) communiceren met dromen, wat betekent dat je een vertaalslag leert maken. De droomtaal is namelijk lastig te ontcijferen of met ons verstand (rationeel) te duiden. Gaandeweg zul je echter meer voeling krijgen met deze vorm van communicatie. Van daaruit maak je bewust contact met de rijkdom van je eigen binnenwereld, die je helpt om jezelf verder te ontplooien, te helen, in je kracht te komen en je leven diepgaand te verrijken. Jung noemde dit proces van menselijke ontwikkeling het individuatieproces.

In de praktijk brengen

Deelnemers krijgen tijdens enkele workshops informatie over de onderdelen van het droomwerk en gaan deze vervolgens in de praktijk toepassen. Elk onderdeel krijgt een werkblad mee. Voorts zullen er 2 bijeenkomsten zijn waarbij het droomwerk wordt geëvalueerd en je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen, uit te wisselen, etc.

Praktische info introductiebijeenkomst:

Data: live op 28 januari 2024 te Deventer (14 uur) en online op 14 februari 2024 (19 uur)

Duur: 1,5 uur.

Kosten: 7,50

Meer info en aanmelden via friejorself@gmail.com

NB: mocht je interesse hebben om deel te nemen, maar kun je niet op bovengenoemde data, laat dit dan gerust even weten.

Ik hoop je te zien tijdens de introductie !

Warme groet, Francis te Brake

De sprong, pact23.com, Francis te Brake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.