Werken met synchroniciteit. Workshop te Deventer op 6 januari a.s. van 10-11.30 uur.

Bewuste dromers erkennen dat het wakende leven ook een droom is. De werkelijkheid van de droom kun je beschouwen als net zo reëel als de werkelijkheid van ons waakleven. Als je op die manier naar de verschillende ‘werkelijkheden’ leert kijken, zul je ontdekken dat je waakleven verborgen aspecten bevat, die van waarde kunnen zijn. Je dient daartoe je waakleven symbolisch op te vatten. Tijdens de workshop gaan we hiermee aan de slag. Tevens kies je een situatie of thema, waar je (meer) helderheid of inzicht over wilt krijgen. Tijdens de workshop werk je aan het formuleren van de juiste vraag, die met dat thema of die situatie, die NU actueel voor je is, verbonden is. Kortom: je gaat op zoek naar de vraag.

Het is heel belangrijk om jouw vraag op de juiste manier te formuleren en daarmee over de juiste vraag te beschikken. Veel van onze problemen komen namelijk voort uit het feit dat we niet weten wat we werkelijk willen of werkelijk nodig hebben. Je kunt er echter gerust vanuit gaan, dat je Onbewuste haar enorme wijsheid en intelligentie graag zal inzetten om je te steunen en de richting te wijzen, die jou verder helpt op je pad. Deze bron gaan we dan ook aanboren en vragen om ons te ondersteunen.

Nadat je de vraag geformuleerd hebt, volgt er een ander onderdeel. Het is namelijk de bedoeling dat je je vraag meeneemt naar buiten, alwaar je gaat oefenen met synchroniciteit.

 

4ffc794033cf56926aeed592944ac3f4

 

De workshop wordt begeleid door Francisca te Brake. Zij is droomwerker, healer en kunstenaar.

Voor wie:

Deze workshop is voor iedereen, die behoefte heeft aan helderheid over of inzicht in een bepaalde kwestie, een thema of situatie, die NU speelt en je bezighoudt. Het is tevens een geschikte activiteit, om (meer) over synchroniciteit te ervaren en er op een praktische en speelse manier mee aan de slag te gaan. Deze workshop is tevens geschikt voor mensen die met droomincubatie gewerkt hebben en dit onderdeel als een vervolg op hun droomwerk toe willen passen.

Waar:

Shelter36, Middelweg 36, Deventer

Wanneer:

Vrijdag, 6 jan. as. van 10-11.30 uur.

Kosten:

7 euro

 

Heb je interesse om deel te nemen? Ken je anderen, die interesse hebben? Geef dan je aanmelding door via friejorself@gmail.com of telefonisch: 0570-636235/06-40930970. Via dit mailadres en telefoonnummer kun je uiteraard ook met je vragen terecht of informatie opvragen.

Graag tijdig aanmelden i.v.m. beperkte ruimte.

 

facebook.com/Shelter36/

www.shelter36.nl

www.pact23.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.