Droomcafé Deventer, 7 en 28 januari 2018

Aan alle nachtelijke reizigers dit droombericht en een welkom op de drempel van 2018. 
 
Voor wie belangstelling heeft en een bijzondere start wil maken met haar of zijn dromen: Het Droomcafe is geopend op 7 en 28 januari 2018: Het thema voor deze bijeenkomsten in januari is ‘Renew jorself’.

Nu het licht gaat toenemen richten we ons met het droomwerk op je perspectief, vooruitzicht of uitdaging voor het komende jaar. Het komt erop neer dat je een intentie gaat zetten. Tegelijkertijd bevinden we ons op de drempel van het nieuwe jaar, dus ga je ook bewust kijken naar wat je hebt achter gelaten, of wat je eventueel nog wilt gaan achterlaten. Omdat we met collages gaan werken, duurt de bijeenkomst een uur langer dan normaal. Je bent met of zonder dromen welkom.

In hun eigen taal geven dromen een schat aan informatie door. Meestal zijn we ons daar niet van bewust. We beseffen meestal ook niet dat het onbewuste voor het merendeel ons doen en laten bepaalt. Juist daarom is het belangrijk naar je dromen te luisteren. Als we de taal van onze dromen leren verstaan, kunnen we de droomkracht en enorme wijsheid van dromen toepassen in ons dagelijks leven. Dit werkt helend, inspirerend en versterkend. Francisca te Brake is de professionele gids tijdens de komende winterse excursies door dromenland. 

 Wenskaart2018, Shelter36 + Droomcafe, kleiner formaat

 

Praktische informatie:

Data + tijdstip:  zondag 7 en zondag 28 januari 2018, van 14-17 uur

Locatie:              Middelweg 36, Deventer

Voor wie:           Allen, die interesse hebben

Kosten:              €15,- (richtprijs)

Door wie:          Francisca te Brake, professioneel droomwerker, lichaamswerker en kunstenaar.

Aanmelden:      06-40930970/friejorself@gmail.com (graag tijdig aanmelden)

Website:           www.Shelter36.nl ,  www.facebook.com/Shelter36

 

Graag tot ziens in januari, Francisca

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.